MotoGP Video
Dirkači na dveh kolesih so tudi zelo veliki otroci.
Jack Miller je imel včeraj med četrtim prostim treningom neverjetno srečo, da se je po grdem padcu pobral in lahko nadaljeval z dirkanjem.
Na ranču Valentina Rossija dirkajo vse leto. Doktor je nazadnje na svojo stezo v Tavullii ob stalnih »gostih«, Italijanih, ki nastopajo v svetovnem cestno-hitrostnem prvenstvu, povabil tudi specialista za »dirt-track« dirkanje, Američana Sammyja Halberta in Brada Bakerja.
KTM, ki prihodnje leto vstopa v razred MotoGP, je v soboto predstavil svoj motocikel RC16. Prva dirka v kraljevskem razredu jih čaka novembra v Valenciji.
Objavljamo četrti del dokumentarca o devetkratnem svetovnem prvaku iz italiajanske Tavullie.
Drugi del serije o Valentinu Rossiju prikazuje Doktorja na domači dirki v Mugellu. Več o norosti, strasti in pritisku, ki ga prinaša s sabo dirka za VN Italije, si poglejte v spodnjem videu.
Svetovni prvak je preizkusil akrobacije v akrobatskem letalu in povedal, da so občutki čisto drugačni od vožnje motocikla.
Red Bullovci so podobno kot lani, z dirkalnikom F1, letos za adrenalinski preskus na belih strminah zaprosili mojstra na dveh kolesih. V pripetem video posnetku preverite, kako je Španec užival v vožnji po snegu.
Jorge Lorenzo je pred nekaj tedni končno uresničil svojo dolgoletno željo, sedel v Mercedesov dirkalnik formule 1 in odpeljal kar nekaj krogov na stezi v Silverstoneu.
Objavljamo zadnji peti del dokumentarca o Rossiju, ki prikazuje, da je Valentino Rossi ne samo človek, ampak veliko podjetje s kar nekaj zaposlenimi.
Objavljamo tretji del dokumentarca, ki se tokrat posveča pripravam Rossija na njegovem ranču.